VIMATEC VIMASIL

01_VIMATECVIMASILΔιαφανές σιλικονούχα υδαταπωθητική επάλειψη με διαλύτες. Εμποτίζει σε βάθος το πορώδες υπόστρωμα και προσφέρει υδατοαπωθητικότητα με πολύχρονη διάρκεια, χωρίς να δημιουργεί επιφανειακό φιλμ. Εφαρμόζεται σε εμφανή τοιχοποιία, σοβά, φυσικούς και τεχνητούς λίθους, κτλ. Προσφέρεται και για αδιαβροχοποίηση αρμών πλακιδίων.

TDS: PDF EN

STONE SEAL V

02_STONESEALVΑκρυλικό διαφανές βερνίκι πέτρας. Προσφέρει προστασία (υδατοστεγανότητα, ανθεκτικότητα στις χημικές επιδράσεις της ατμόσφαιρας και σε μηχανικές καταπονήσεις) και τονίζει το φυσικό χρώμα των φυσικών λίθων, εμφανούς τοιχοποιίας και σκυροδέματος. Είναι ιδανικό για το τελικό φινίρισμα της επιφάνειας σταμπωτών δαπέδων από σκυρόδεμα. Δίνει στην επιφάνεια μια βρεγμένη όψη (wet looking).

MASTERPROTECT H 303

03_MASTERPROTECTH303Ενός συστατικού, διάφανο, με βαθιά διείσδυση αδιαβροχοποιητικό υλικό επιφάνειας από αλκυδική αλκοξυσιλάνη με βάση το νερό, με περιεκτικότητα οργανικών πτητικών συστατικών μικρότερη από 350 γραμμάρια ανά λίτρο. Διεισδύει στο υπόστρωμα και αντιδρά χημικά μέσα στους πόρους υποστρωμάτων που έχουν ως βάση το τσιμέντο. Ιδανικό και για οριζόντιες και για κάθετες επιφάνειες.

TDS: PDF EN

MASTERPROTECT H 321

03_MASTERPROTECTH303Αδιαβροχοποιητής επιφάνειας για διάφανη προστασία για υποστρώματα από ορυκτούς σοβάδες, τούβλο και τοιχεία από φυσική και συνθετική πέτρα. Εμποτίζει σε βάθος το πορώδες υπόστρωμα και προσφέρει υδατοαπωθητικότητα με πολύχρονη διάρκεια, χωρίς να δημιουργεί επιφανειακό φιλμ.

NIRLAT WOOD VARNISH WB

05_NIRLAT_WOOD_VARNISH_WB

Διαφανές βερνίκι νερού με σατινέ και ματ απόχρωση. Χρησιμοποιείται για την προστασία του ξύλου από καιρικές συνθήκες, φθορά, μούχλα, αποσύνθεση και αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του ξύλου.

Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Χρησιμοποιείται για πόρτες, παράθυρα, πέργολες, έπιπλα κήπου κτλ.

NIRLAT WOOD VARNISH SB

06_NIRLAT_WOOD_VARNISH_SB

Συνθετικό διαφανές βερνίκι νερού με σατινέ και γυαλιστερό φινίρισμα. Χρησιμοποιείται για την προστασία του ξύλου από καιρικές συνθήκες, φθορά, μούχλα, αποσύνθεση και αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του ξύλου. Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Χρησιμοποιείται για πόρτες, παράθυρα, πέργολες, έπιπλα κήπου κτλ.

NIRLAT LAZURE WB

07_NIRLATLAZUREWB

Βερνίκι νερού σατινέ σε διάφορες αποχρώσεις. Χρησιμοποιείται για την προστασία του ξύλου από καιρικές συνθήκες, φθορά, μούχλα, αποσύνθεση και αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του ξύλου. Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Χρησιμοποιείται για πόρτες, παράθυρα, πέργολες, έπιπλα κήπου κτλ.

TDS: PDF EN