NIRLAT NIROPLAST

01_NIRLAT NIROPLAST

Οικονομικό χρώμα με μεγάλη καλυπτικότητα.  Χρησιμοποιείται για τη βαφή νέων επιφανειών μετά από κατάλληλη προετοιμασία και για εφαρμογή σε τοίχους που είναι ήδη μπογιατισμένοι.  Κατάλληλο για εσωτερικούς χώρους.

TDS: PDF EN

NIRLAT NIROCRYL EXTRA MATT

02_NIRLAT-NIROCRYL-EXTRA

Ανώτερης ποιότητας ακρυλικό χρώμα με έξτρα ματ φινίρισμα που προορίζεται για τη βαφή εξωτερικών τοίχων. Έχει εξαιρετική καλυπτικότητα, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες και στο πλύσιμο. Κατάλληλο για βαφή εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων, σοβά, μπετόν, τσιμεντοσανίδας, γυψοσανίδας κτλ., μετά από σωστή προετοιμασία της επιφάνειας.

TDS: PDF EN

NIRLAT PERFOCRYL EXTRA WHITE

Ανώτερης ποιότητας ακρυλικό χρώμα με ματ φινίρισμα που προορίζεται για τη βαφή εσωτερικών τοίχων. Έχει εξαιρετική καλυπτικότητα, με μεγάλη αντοχή στο πλύσιμο. Κατάλληλο για βαφή εσωτερικών τοίχων, σοβά, μπετόν, τσιμεντοσανίδας, γυψοσανίδας κτλ., μετά από σωστή προετοιμασία της επιφάνειας.

BARRY JOHNSON BETONAL

04_BARRY_JOHNSON_BETONALΑκρυλικό χρώμα υψηλής ποιότητας για εξωτερική χρήση.  Εξαιρετική αντοχή σε δυσμενές καιρικές συνθήκες.  Ισχυρή πρόσφυση και μεγάλη διάρκεια ζωής.  Μεγάλη καλυπτικότητα και απόδοση.  Αδιαβροχοποιεί την επιφάνεια.  Αναπνέον.  Κατάλληλο για σοβά, μπετόν και σπατουλαρισμένες επιφάνειες.

BARRY JOHNSON ORIENT

100% Ακρυλικό τσιμεντόχρωμα, εξωτερικής και εσωτερικής χρήσης.  Μεγάλη λευκότητα και καλυπτικότητα.  Προστατεύει από υγρασία με εξαιρετική πρόσφυση.  Κατάλληλο για εμφανές μπετόν, σοβά και τούβλα.

BARRY JOHNSON BRAVO

Οικονομικό ακρυλικό χρώμα εσωτερικής και εξωτερικής χρήση. Μεγάλη καλυπτικότητα και απόδοση.  Κατάλληλο για συχνές επαναβαφές και αντέχει στο πλύσιμο.  Εύκολο στην εφαρμογή.  Κατάλληλο για σοβά, νοβοπάν, τούβλα και γυψοσανίδα.

VIMATEC VIMACRYL-S

07_VIMATEC-VIMACRYL-SΑκρυλικό χρώμα δαπέδων υψηλών αντοχών. Ενισχυμένο υδατοδιαλυτό προστατευτικό και διακοσμητικό χρώμα με βάση ακρυλικές ρητίνες κατάλληλο για κάθε χρήση και κάθε οικοδομική επιφάνεια. Έχει υψηλές αντοχές στις καιρικές επιδράσεις και στο χρόνο και εφαρμόζεται για βαφή δαπέδων ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους.

SUPER FLEXIBLE

Ακρυλικό χρώμα δαπέδων υψηλών αντοχών. Ενισχυμένο υδατοδιαλυτό προστατευτικό και διακοσμητικό χρώμα με βάση ακρυλικές ρητίνες κατάλληλο για κάθε χρήση και κάθε οικοδομική επιφάνεια. Έχει υψηλές αντοχές στις καιρικές επιδράσεις και στο χρόνο και εφαρμόζεται για βαφή δαπέδων ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους.