VIMATEC VIRESIN

VIMATEC-VIRESINΟικοδομική ρητίνη. Ελαστομερές βελτιωτικό γαλάκτωμα κονιαμάτων. Βελτιώνει την πρόσφυση με το υπόστρωμα (συγκολλητική επάλειψη παλιού και νέου σκυροδέματος ή κονιάματος), τις μηχανικές και χημικές αντοχές, την ελαστικότητα, την υδατοστεγανότητα και κατ΄ επέκταση την ανθεκτικότητα στον παγετό.

TDS: PDF GR

VIMATEC VIRENOL

VIMATEC-VIRENOLΒελτιωτική ρητίνη κονιαμάτων. Πρόσθετο με πολυμερή βάση για τσιμεντοκονίες, σοβάδες, συγκολλητικές στρώσεις μαρμάρων. Ενδείκνυται για κόλλες και αρμόστοκους πλακιδίων. Βελτιώνει την πρόσφυση, τις μηχανικές αντοχές, την αντίσταση σε τριβή, την υδατοστεγανότητα και την ανθεκτικότητα στον παγετό.

TDS: PDF GR

VIMATEC VIMAFLEX

VIMATEC-VIMAFLEXΕλαστικοποιητής τσιμεντοκονιαμάτων. Προσδίδει ελαστικότητα και σημαντική βελτίωση της πρόσφυσης στις λεπτές τσιμεντοκονίες, στις κόλλες πλακιδίων, και στο επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα WATERBLOCK. Επιβάλλεται η χρήση του όπου αναμένονται συστολοδιαστολές ή μετατοπίσεις του υποστρώματος.

TDS: PDF GR

MASTEREMACO A230

Πρόσθετο κονιαμάτων και σκυροδέματος τύπου SBR για συγκόλληση και στεγανοποίηση. Συμπολιμερισμένο γαλακτώδες πρόσμικτο που δίνει υψηλά χαρακτηριστικά πρόσφυσης στα τσιμεντοειδή κονιάματα και ενέματα.
TDS: PDF EN
TDS: PDF GR

MASTEREMACO A255

Εποξειδικό αντισυρρικνούμενο και με μεταφορά αέρα πρόσθετο, στο αφυγραντικό σύστημα πορώδων σοβάδων. Εξαιτίας της ειδικής του σύνθεσης μειώνει σημαντικά την υγρομετρική συρρίκνωση και επομένως και την τάση του κονιάματος για να σπάσει.  Βελτιώνει επίσης την εργασιμότητα του κονιάματος.  Μετά την ανάμειξη του με άμμο και τσιμέντο εξασφαλίζει την αναπνοή και τον περιορισμό των αλάτων στο σοβά.
TDS: PDF EN