MARISEAL 250

MARISEAL_250To Mariseal 250 είναι μια επαλειφόμενη ελαστική μεμβράνη πολυουρεθανικής βάσης ενός συστατικού που χρησιμοποιείται για μακροχρόνια στεγάνωση. Το Mariseal 250 λόγω της πολυουρεθανικής του τεχνολογίας δίνει λύσεις σε προβλήματα στεγάνωσης όπου οι υπόλοιπες μέθοδοι αποτυγχάνουν όπως σε επιφάνειες με στάσιμα νερά και πάγους. Το Mariseal 250 πολυμερίζεται με την υγρασία του υπεδάφους και του αέρος.

TDS: PDF GR
TDS: PDF EN

MARISEAL 400

MARISEAL_400

Το Mariseal 400 είναι μια ελαστική επαλειφόμενη προστατευτική βαφή αλιφατικής πολυουρεθάνης ενός συστατικού για χρήση πάνω από Mariseal 250 για προστασία από την φυσική κιμωλίαση και φθορά.  Παρέχει εξαιρετική αντοχή στον ήλιο, δεν κιτρινίζει και δεν κιμωλιώνει. Καθαρίζεται πολύ εύκολα και παρέχει εξαιρετική αντοχή στην διατήρηση του χρωματισμού.

TDS: PDF GR
TDS: PDF EN

MARISEAL 420

MARISEAL_420Το Mariseal 420 είναι μία ημίσκληρη, εξαιρετικά ανθεκτική προστατευτική βαφή αλιφατικής πολυουρεθάνης, ενός συστατικού για χρήση πάνω από το Mariseal 250 ως προστατευτικό ενάντια στην φυσική κιμωλίαση, την καταπόνηση, την τριβή και την φθορά.

TDS: PDF GR
TDS: PDF EN

MARITRANS TILE PRIMER

MARITRANS_TILE_PRIMER

Το MARITRANS TILE PRIMER είναι ένα διαφανές, ενισχυτικό πρόσφυσης, βαθιάς διείσδυσης, ενός συστατικού. Ενεργοποιεί χημικά την επιφάνεια και παρέχει δυνατή πρόσφυση σε υαλώδη και κεραμικά υποστρώματα.

TDS: PDF GR
TDS: PDF EN

MARITRANS 

MARITRANS_web

Επαλειφόμενη, ελαστική, διαφανής μεμβράνη αλιφατικής πολυουρεθάνης για μακρόχρονη στεγανοποίηση.

TDS: PDF GR
TDS: PDF EN

MARITRANS FINISH

MARITRANS_FINISH

Διαφανές, ματ, ημίσκληρο επιστρωτικό τελικής στρώσης αλιφατικής πολυουρεθάνης ενός συστατικού που χρησιμοποιείται σαν ματ τελείωμα πάνω από το διαφανές στεγανωτικό MARITRANS.

TDS: PDF GR
TDS: PDF EN

MARISEAL 710

MARISEAL_710

To Mariseal 710 είναι ένα ημίσκληρο αστάρι πολυουρεθάνης βαθιάς διείσδυσης. Παρέχει δυνατή πρόσφυση σε απορροφητικά υποστρώματα, μεγάλη αντοχή στις μηχανικές καταπονήσεις, στην τριβή καθώς και σε κοινά χημικά και απορρυπαντικά. Το Mariseal 710 πολυμερίζεται με την υγρασία του υπεδάφους και του αέρος.

TDS: PDF GR
TDS: PDF EN

MARISEAL AQUA PRIMER

MARISEAL_AQUA_PRIMER

To Mariseal Aqua Primer είναι ένα εποξειδικό αστάρι νερού βαθιάς διείσδυσης 2 συστατικών. Παρέχει δυνατή πρόσφυση σε μη απορροφητικά υποστρώματα, μεγάλη αντοχή στις μηχανικές καταπονήσεις, στην τριβή καθώς και σε κοινά χημικά και απορρυπαντικά. Το Mari­seal Αqua Primer πολυμερίζεται με την αντίδραση των 2 συστατικών.

TDS: PDF GR
TDS: PDF EN

MARISEAL KATALYSATOR

MARISEAL_KATALYSATORΕπιταχυντικό πρόσθετο το οποίο χρησιμοποιείται στο MARISEAL 250 όταν χρειάζεται να γίνουν δύο στρώσεις την ίδια μέρα ή όταν θα πρέπει να εφαρμοστεί στρώση με μεγαλύτερο πάχος.

TDS: PDF GR
TDS: PDF EN