VIMATEC VIMEPOX PRIMER – S

VIMATEC_VIMEPOX_PRIMER_SΕποξειδικό διαφανές αστάρι δύο συστατικών, με διαλύτες. Χρησιμοποιείται για το σφράγισμα του τσιμεντοειδούς υποστρώματος πριν την εφαρμογή των εποξειδικών επιστρώσεων ή των εποξειδικών βαφών.

TDS: PDF GR

JOTUN ALKYD PRIMER

jotun_alkyd_primer

Ενός συστατικού ταχυστέγνωτο, οικονομικό αλκυδικό αστάρι και υπόστρωμα, ιδανικό σε προετοιμασμένη επιφάνεια χάλυβα, αλουμινίου και ξύλου.

TDS: PDF EN

JOTACOTE UNIVERSAL GREY

jotacote_universal_grey

Συνθετικό εποξειδικό, ταχυστέγνωτο πολυαμυνικό αστάρι δύο συστατικών με πολύ ψηλά στερεά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αστάρι, μεσαία επίστρωση και τελική επίστρωση σε σωστά προετοιμασμένη επιφάνεια από ανθρακούχο χάλυβα, γαλβανιζέ αλουμίνιο και σκυρόδεμα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε θερμοκρασία ακόμη και κάτω από το μηδέν.

TDS: PDF EN

JOTAMASTIC ALUMINIUM 80

jotamastic_aluminium_80

Δύο συστατικών πολυαμυνικό εποξειδικό αστάρι. Είναι ένα πολύ καλό σκληρυντικό επιφάνειας με πολύ ψηλά στερεά. Ειδικά σχεδιασμένο για επιφάνειες που δεν έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αστάρι, μεσαία και τελική επίστρωση. Ιδανικό για ανθρακούχο χάλυβα και παλιές ήδη μπογιατισμένες επιφάνειες. Μπορεί να εφαρμοστεί σε θερμοκρασία ακόμη και κάτω από το μηδέν.

TDS: PDF EN

PENGUARD HB

penguard_HB

Δύο συστατικών πολυαμυδικό εποξειδικό αστάρι. Ειδικά σχεδιασμένο για υψηλές απαιτήσεις για όλες τις επιφάνειες για καινούργιες κατασκευές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αστάρι, μεσαία και τελική επίστρωση σε ατμοσφαιρικό περιβάλλον. Ιδανικό για καλά προετοιμασμένο ανθρακούχο χάλυβα, stainless steel, αλουμίνιο, σκυρόδεμα και γαλβανισμένη επιφάνεια.

TDS: PDF EN

SAFEGUARD UNIVERSAL

safeguard_universal

Δύο συστατικών πολυαμυδικό, εποξειδικό βασικό υλικό βινυλίου. Ειδικά σχεδιασμένο σαν ενδιάμεσο υλικό μεταξύ του εποξειδικού ασταριού και των συστημάτων υφαλοχρωμάτων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ενδιάμεσο υλικό σε πολλές σειρές τελικών στρώσεων. Μπορεί να εφαρμοστεί σε θερμοκρασία ακόμη και κάτω από το μηδέν.

TDS: PDF EN

PENGUARD CLEAR SEALER

Penguard_Clear_Sealer

Δύο συστατικών, διάφανο, πολυαμυδικό, υψηλού μοριακού βάρους, εποξειδικό αστάρι. Έχει εξαιρετική διείσδυση και είναι ειδικά σχεδιασμένο για επιφάνειες από σκυρόδεμα. Μπορεί να εφαρμοστεί ως αστάρι ή τελική στρώση σε ολοκληρωμένο ατμοσφαιρικό περιβάλλον.

TDS: PDF EN

PENGUARD EXPRESS MIO GREY

penguard_express_mio

Εποξειδική βαφή αμίνης 2 συστατικών. Περιέχει οξείδια σιδήρου ταχείας ωρίμανσης με πολύ ψηλά στερεά. Χρησιμοποιείται σαν αστάρι, ενδιάμεση στρώση ,σαν τελικό χρώμα ή σαν σύστημα σε ατμοσφαιρικά περιβάλλοντα. Κατάλληλο για σωστά προετοιμασμένο ανθρακούχο χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα, αλουμίνιο και σκυρόδεμα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν.

TDS: PDF EN

PENGUARD EXPRESS ZP RED

penguard_express_ZP

Εποξειδική βαφή αμίνης 2 συστατικών. Περιέχει φωσφορικό ψευδάργυρο ταχείας ωρίμανσης με πολύ ψηλά στερεά. Χρησιμοποιείται σαν αστάρι, ενδιάμεση στρώση ,σαν τελικό χρώμα ή σαν σύστημα σε ατμοσφαιρικά περιβάλλοντα. Κατάλληλο για σωστά προετοιμασμένα υποστρώματα ανθρακούχου χάλυβα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν.

TDS: PDF EN