MARE NOSTRUM

MARE_NOSTRUMΑποτελεσματικό αυτοστιλπνούμενο υφαλόχρωμα το οποίο βασίζεται σε ειδικά συνδετικά υλικά. Εξασφαλίζοντας μια ενεργή επιφάνεια. Κατάλληλο για κάθε τύπο σκάφους. Για τα κύτη από αλουμίνιο συνίσταται μόνο το λευκό χρώμα.

TDS: PDF EN

NONSTOP SUPREME

nonstop_supreme

Στην κορυφή της λίστας των αυτοστιλπνούμενων υφαλοχρωμάτων που βασίζεται σε ένα μοναδικό συνδυασμό υλικών, ειδικής ελεγχόμενης στίλβωσης που εξασφαλίζει μια ενεργή επιφάνεια η οποία συνεχώς ανανεώνεται. Εξαιρετικό αποτέλεσμα, μεγαλύτερη διάρκεια μέχρι και 24 μήνες. Εξαιρετικό αποτέλεσμα σε όλους τους τύπους σκαφών, εκτός από εκείνα που έχουν κύτη από αλουμίνιο.

TDS: PDF EN

NONSTOP II

NONSTOP_IIΑποτελεσματικό, μακράς διαρκείας και κορυφαίας ποιότητας αυτοστιλπνούμενο υφαλόχρωμα που βασίζεται σε προωθημένα συνδετικά υλικά, εξασφαλίζοντας μια ενεργή, συνεχώς ανανεωμένη επιφάνεια. Για όλους τους τύπους σκαφών, παρέχει εξαιρετική προστασία καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Για τα κύτη από αλουμίνιο, συνίσταται η χρήση λευκού και γκρίζου χρώματος.

TDS: PDF EN

RACING

RACIN_GΕξελιγμένο σκληρό υφαλόχρωμα το οποίο παρέχει μια σκληρή, λεία και εύκολη στο βερνίκι επιφάνεια. Αποτρέπει την ‘’διόγκωση’’ του υφαλοστρώματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα περισσότερα είδη σκαφών αλλά είναι ειδικά σχεδιασμένο για ταχύπλοα (40 knots + ). Για τα κύτη από αλουμίνιο, συνίσταται η χρήση μόνο του λευκού και του γκρίζου χρώματος.

TDS: PDF EN

AQUALINE OPTIMA

AQUALINE_OPTIMAΝέα γενιά προϊόντων για προστασία των αξόνων και άλλων ελαφρών μεταλλικών εξαρτημάτων κάτω από την ίσαλο γραμμή. Εξαιρετική απόδοση ενάντια στη ρύπανση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Παρέχεται σε δοχείο ψεκασμού για εύκολη εφαρμογή.

TDS: PDF EN

SEAFORCE 30

SEAFORCE_30Ακρυλικό υλικό ενός συστατικού. Παρέχει καλή προστασία ρύπανσης. Χρησιμοποιείται ως τελική επίστρωση μόνο σε βυθισμένα περιβάλλοντα. Κατάλληλο για εγκεκριμένα αστάρια σε αλουμίνιο και υποστρώματα ανθρακούχου χάλυβα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν.

TDS: PDF EN

SEAFORCE 60

SEAFORCE_60Ακρυλικό υλικό ενός συστατικού. Παρέχει πολύ καλή προστασία ρύπανσης. Χρησιμοποιείται ως τελική επίστρωση μόνο σε βυθισμένα περιβάλλοντα. Κατάλληλο για εγκεκριμένα αστάρια σε αλουμίνιο και υποστρώματα ανθρακούχου χάλυβα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν.

TDS: PDF EN

SEAQUANTUM

Ενός συστατικού Antifouling που προσφέρει εξαιρετική προστασία. Συστήνεται για καινούργια σκάφη. Είναι σχεδιασμένο για σκάφη με μικρή δραστηριότητα και χαμηλές ταχύτητες.

TDS: PDF EN

ANTIFOULING SEASON SP

Οικονομικό αυτοκαθαριζόμενο Antifouling που παρέχει προστασία για μια σεζόν. Είναι κατάλληλο για σκάφη πολυεστέρα/μεταλλικά. Δεν συστήνεται για σκάφη αλουμινίου.

TDS: PDF EN