ΒΥΣΜΑΤΑ TSD – V

ΒΥΣΜΑΤΑ_TSD_-VΠλαστικά διαστελλόμενα βύσματα με γαλβανιζέ καρφί και πλαστικό κεφάλι για διάφορα πάχη ερμομονωτικών πλακών. Κατάλληλα υποστρώματα: Σκυρόδεμα, συμπαγή και διάτρητα τούβλα.

ΟΔΗΓΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ_ΕΚΚΙΝΗΣΗΣΟδηγός στήριξης της πρώτης σειράς θερμομονωτικών πλακών. Προφίλ αλουμινίου με νεροσταλάκτη.

ΓΩΝΙΟΚΡΑΝΟ ΜΕ ΠΛΕΓΜΑ

ΓΩΝΙΟΚΡΑΝΟ_ΜΕ_ΠΛΕΓΜΑΠλαστικό διάτρητο προφίλ με επικολλημένο αλκαλίμαχο πλέγμα. Για διαμόρφωση και ενίσχυση των ακμών στο βασικό επίχρισμα.

ΠΡΟΦΙΛ ΝΕΡΟΣΤΑΛΑΚΤΗ

ΠΡΟΦΙΛ_ΝΕΡΟΛΑΣΤΑΛΑΚΤΗΠλαστικό διάτρητο προφίλ με επικολλημένο αλκαλίμαχο πλέγμα. Για διαμόρφωση οριζοντίων ακμών που οδηγούν το νερό σε κάθετη απορροή.

VIMATEC VIMACLEAN

VIMATEC_VIMACLEANΣυμπυκνωμένο υγρό καθαρισμού για υπολείμματα ασβέστη και τσιμέντου. Ενδείκνυται για τον καθαρισμό κεραμικών πλακιδίων, επενδύσεων πέτρας, πλακοστρώσεων, επιφανειών σκυροδέματος καθώς και οικοδομικών εργαλείων από κρούστες τσιμεντοπολτού, αρμόστοκου, σοβάδων, από άλατα ασβεστίου και σκουριές.

VIMATEC VIMELIN

VIMATEC_VIMELINΑντικολητική επάλειψη ξυλοτύπων και σιδηροτύπων. Δρα με φυσικό χημικό τρόπο. Δημιουργεί ένα ανθεκτικό φιλμ και μια διαχωριστική λεπτή κρούστα μετά από κάθε χημική αντίδραση με το τσιμέντο.

FIBERPLUS 6 – 8 mm

fiberplus_6-8mmΊνες πολυπροπυλενίου. Δευτερεύων τριαξονικός οπλισμός σκυροδέματος Εκμηδενίζουν τις ρηγματώσεις από συστολή πήξης και θερμοκρασιακές μεταβολές. Αυξάνουν τις αρχικές αντοχές, την ελαστικότητα και την αντίσταση σε τριβή και κρούση. Χρησιμοποιείται για σοβά.

FIBERPLUS 12 mm

fiberplus_12mmΊνες πολυπροπυλενίου. Δευτερεύων τριαξονικός οπλισμός σκυροδέματος Εκμηδενίζουν τις ρηγματώσεις από συστολή πήξης και θερμοκρασιακές μεταβολές. Αυξάνουν τις αρχικές αντοχές, την ελαστικότητα και την αντίσταση σε τριβή και κρούση. Χρησιμοποιείται για σκυρόδεμα.

MARISEAL FABRIC

MARISEAL_FABRICΤο Mariseal Fabric είναι ένα μη υφαντό γεωύφασμα από πολυεστέρα. Χρησιμοποιείται για ενίσχυση των επαλειφόμενων μεμβράνων Mariseal.